De inhoud van deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld door de website-redactie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Reacties met reclame-uitingen of onfatsoenlijk woordgebruilk worden verwijderd, zulks ter beoordeling van de website-redactie.

LAAT JE HOREN en Meld je aan bij onze buurtvereniging

Al jaren zijn wij de gezelligste buurtvereniging van de Hei en organiseren wij gedurende het jaar diverse aktiviteiten voor jong en oud, zoals een fietstocht, paaseieren zoeken, poolbiljarten, Irrland, barbeque, zwemmen en natuurlijk niet te vergeten de jaarlijkse feestavond.

Het lidmaatschap voor een gezin 20,00 per jaar. Ook 1-oudergezinnen worden als gezin gezien. Voor een alleenstaande zonder kinderen en 65+ kost het 7,50. De contributie wordt jaarlijks per kas aan huis of automatisch gend.

Je kunt je middels een mailtje naar  info@buurtvereniging-tcentrum.nl opgeven of bel naar het secretariaat p/a John Janssen, Steenhof 2, tel.nr. 0493-323262.

Een keer per jaar is er een openbare vergadering voor de leden van de vereniging. Deze wordt gehouden in februari in het Hofke van Marijke aan de Rembrandt van Rijnstraat 5.